3 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa
Nieuw

Benissa, Alicante, Spain
759,000
Ref: 703500
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Huis
170 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
759,000

Omschrijving

Mooie, gerenoveerde villa met zeezicht te koop in Benissa.

Deze elegante villa, gelegen in het gewilde Baladrar-gebied aan de kust van Benissa, biedt een perfecte mix van rust en luxe. Oorspronkelijk gebouwd in 1989, maar in 2018 uitgebreid en grotendeels gerenoveerd waardoor het nu een moderne en luxe uitstraling heeft. Gelegen in een rustige omgeving, maar toch op korte afstand van restaurants, een supermarkt en de prachtige baai van Cala Baladrar. Het aantrekkelijke centrum van Moraira, met zijn zandstranden, jachthaven, wekelijkse markt, sfeervolle restaurants, terrassen en winkels, is binnen 10 minuten met de auto te bereiken.

We betreden het grondstuk via een moderne poort en worden direct verrast door de sfeer van de entree. De begane grond biedt een ruime woon-eetkamer met een aangrenzende, volledig uitgeruste, moderne keuken. Vanuit de woonkamer loopt u zo door naar de overdekte veranda, een ideale ruimte om te relaxen in de winterzon. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping twee slaapkamers met en-suite badkamers (waarvan één kamer en-suite nog niet is gemoderniseerd), een gastentoilet en een praktische voorraadkast. Via een mooie marmeren trap bereikt u de master slaapkamer op de bovenverdieping, die beschikt over een zitgedeelte, een en-suite badkamer en een privé dakterras. Hier kunt u genieten van een heerlijk uitzicht en zelfs een glimp van de zee opvangen. De villa is verder uitgerust met dubbel glas, centrale verwarming, airconditioning in de slaapkamers, zonnepanelen met een batterij van 10kw en elektrische rolluiken.

Buiten leidt een trap vanaf de veranda naar het recent gerenoveerde zwembadterras, dat een verfijnde uitstraling heeft. In de hoek vindt u een barbecue en een buitendouche, perfect voor zomerse dagen. Uw auto kunt u veilig parkeren op het eigen terrein, en de fraai aangelegde tuin biedt de mogelijkheid voor verschillende gezellige zithoekjes om volop van het mediterrane leven te genieten. Tot slot is er een onderbouw die dient als technische ruimte, opslag en wasruimte.

Een veelzijdige en eigentijdse villa die u absoluut gezien moet hebben. Neem contact op voor een bezichtiging!

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703500, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek dit verborgen juweeltje in San Jaime, Benissa met uitzicht over de golfbaan en op minder dan 2 kilometer van het hart van Moraira met zijn grote selectie internation…

749,000
Referentie: 701837

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst