4 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira
Nieuw

Moraira, Alicante, Spain
2,250,000
Ref: 703646
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
410 m²
Perceel
878 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,250,000

Omschrijving

**Welkom in deze prachtige, moderne villa gebouwd in 2019, ideaal gelegen op slechts een korte loopafstand van het charmante dorp Moraira en zijn prachtige stranden. Deze exclusieve woning biedt adembenemende uitzichten op de omliggende natuur en is afgewerkt met hoogwaardige materialen en luxueuze kenmerken door de hele woning.**
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een grote, open woonkamer en eetkamer, ontworpen om een lichte en luchtige sfeer te creëren. De stijlvolle, eigentijdse keuken is uitgerust met een centraal kookeiland en alle gemakken die een kookliefhebber zich kan wensen. Grote schuifdeuren van glas geven toegang tot een overdekte zomerkeuken, ideaal om buiten te dineren en te koken. Vanuit de keuken en woonkamer stap je direct op het ruime zonneterras, waar je kunt genieten van een verwarmd zwembad en een royaal terras met een buitendouche. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de mediterrane levensstijl, of om vrienden en familie te ontvangen voor een bijeenkomst aan het zwembad.
Op de begane grond vind je ook een gastentoilet, samen met de luxueuze hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een inloopdouche. De hoofdslaapkamer straalt comfort en elegantie uit en biedt directe toegang tot het buitenterras.
Een elegante open trap leidt naar de bovenverdieping, waar zich twee extra slaapkamers bevinden die een moderne badkamer delen, evenals een derde slaapkamer met een eigen ensuite badkamer. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot een groot terras, perfect om te genieten van het panoramische uitzicht, en elke slaapkamer is uitgerust met automatische rolluiken voor extra gemak en privacy.
De woning is volledig uitgerust met twee automatische poorten: één die directe toegang biedt tot een parkeerplaats dichtbij de hoofdingang, en de andere die leidt naar een ruime garage en twee grote opslagruimtes. Andere kenmerken zijn onder meer vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp, airconditioning door het hele huis en een energie-efficiëntiesysteem met energielabel A, dankzij 29 Panasonic-zonnepanelen en drie batterijen van 10Kwh, wat zorgt voor een optimale energiebesparing.
De villa is omgeven door een prachtig aangelegde tuin, compleet met buitenverlichting om 's avonds een serene sfeer te creëren. Er is een automatisch irrigatiesysteem geïnstalleerd om de tuin het hele jaar door weelderig en groen te houden, wat minimaal onderhoud en maximaal plezier garandeert.
Voor extra gemoedsrust is de villa uitgerust met zowel binnen- als buitensystemen voor alarminstallatie, wat topbeveiliging biedt.
Deze villa is werkelijk een juweel voor mensen die houden van hoogwaardige afwerkingen, de nabijheid van het strand en het dorp, en de rust van de omliggende natuur. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze hoofdwoning of een tweede huis in een van de meest gewilde gebieden van Moraira, deze woning biedt alles wat je nodig hebt om in comfort en stijl te leven. Mis deze kans niet om een stukje paradijs te bezitten!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703646, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze villa beslaat vier verdiepingen. De belangrijkste woonverdieping beschikt over een ruime woon- en eetkamer met toegang tot het terras bij het zwembad, een ruime keuken…

2,250,000
Referentie: 702253
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Afgewerkte moderne villa gelegen op een hoekperceel van 817 m² in Moraira, Benimeit.Het pand bestaat uit 2 verdiepingen en twee ondergebouwen, een van 103 m², die zou kunne…

2,250,000
Referentie: 323348

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst